Pologi::8. Slovenski forum inovacij

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

8. Slovenski forum inovacij

Avtor t-lab
Datum
25. junij 2013
Tip
Energija
Ponujam

Vabimo vas k prijavi inovacij za predstavitev na 8. Slovenskemu forumu inovacij v organizaciji SPIRIT Slovenija, javne agencije, ki je glavni partner v projektu T-lab.

Prijavite se lahko do 19. septembra 2013 do 24:00 ure preko spletnega obrazca na tej povezavi, kjer najdete tudi več informacij o dogodku. 8. Slovenski forum inovacij bo potekal 12. in 13. novembra v Ljubljani in bo dobro medijsko pokrit, kar je eden od mnogih dobrih razlogov za prijavo.

45 najboljših inovacij se bo predstavilo brezplačno!

Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...