Pologi::Nove vsebine za skladišča soli v Piranu

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Nove vsebine za skladišča soli v Piranu

Avtor t-lab
Datum
25. junij 2013
Tip
Energija
Ponujam

Občina Piran je objavila natečaj, na katerem zbirajo najboljše ideje za vsebine, ki bi oživile skladišči soli v Piranu.

Gre za dve ogromni stavbi, locirani med centrom Portoroža in Bernardinom, o katerih ste se prav zagotovo že spraševali, zakaj ju še niso podrli. Gre za zaščiteno kulturno dediščino solinarstva, na katerem je po ljudskem izročilu "zrasel Piran". Zato je kljub spremenjeni in neenakomerni krajini treba pomisliti tudi na varovanje industrijske dediščine. Le s pravo idejo je treba pristopiti - in ta je morda vaša!

Predloge otrok, mladih in starejših, domačinov in obiskovalcev, gospodinj in upokojencev, turističnih delavcev in vseh ostalih sprejemajo do 1. julija. Pohitite!

Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...