Pologi::Portal turističnih predstavnikov v tujini

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Portal turističnih predstavnikov v tujini

Avtor ana tasa
Datum
25. junij 2013
Tip
Ideja
Ponujam

V slovenskem prostoru opravljanje poklica turističnega predstavnika (v tujini) nima stanovske organiziranosti, ki bi lahko pripomogla k izmenjavi dobrih praks, predvsem pa h kakovostnejšemu delu in povečanju tako prepoznavnosti poklica kot tudi krepitvi motivacije za opravljanje tovrstnega dela, ki je zelo kompleksno in zahteva širok spekter veščin in kompetenc od osebe, ki to delo opravlja.

Društvo turističnih predstavnikov bi lahko uredilo stanovsko organiziranost preko spletne strani, ki bi bila izhodišče za osnovne informacije, prav tako pa bi si predstavniki izmenjevali informacije in tako krepili kakovost svojega dela.

Informacije na spletnem portalu bi bile dostopne le registriranim članom, ki bi pa od sodelovanja imeli tudi več koristi: od možnosti e-seminarjev, izmenjave gradiv, mnenj...

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja ana tasa.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...