Pologi::Kako pa vi delujete v skladu s strategijo?

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Kako pa vi delujete v skladu s strategijo?

Avtor t-lab2
Datum
18. junij 2013
Tip
Znanje
Ponujam

V duhu nedavnih razpisov (recimo T-lab Snovalec), v pričakovanju prihodnjih priložnosti znotraj naših podpornih shem (se že kaj veselite?) in pred prihajajočo poletno sezono, ko bodo zopet v popolnosti zaživeli slovenski turizem in njegovi proizvodi (tudi novi), bi želeli vse turistične ponudnike in uresničevalce idej spomniti na Strategijo razvoja slovenskega turizma 2012-2016: Partnerstvo za trajnostni razvoj slovenskega turizma.

Upamo, da bo vaše delovanje in ustvarjanje usmerjeno k skupnim ciljem, navedenim v strategijii in da bo povezan slovenski turizem našo turistično državo obiskovalcem predstavil v kar najlepši luči. 

Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...