Pologi::Bralne kavarne

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Bralne kavarne

Avtor Muamer Mustafić
Datum
18. junij 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Sem oseba, ki zelo rada bere knjige in bi rad podelil vtis o prebrani knjigi, vendar tega ne morem narediti, ker ni nobenega kluba ali društva, ki bi se ukvarjalo s takšnimi vsebinami. Sem prepričan, da obstajajo ljudje, ki napišejo kakšno lepo pesem, odlomek ali knjigo, ampak nimajo poguma ali denarja ,da to objavijo. Pogrešam bralno kavarno, kjer bi ljudje delili izkušnje glede knjig in svetovali, katere knjige so posebej dobre za prebrati.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Muamer Mustafić.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...