Pologi::Delavnica ABC pridobivanja donacij

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Delavnica ABC pridobivanja donacij

Avtor t-lab
Datum
4. junij 2013
Tip
Energija
Ponujam

CNVOS (Center nevladnih organizacij Slovenije) bo 12., 17. in 19. junija organiziral delavnico ABC pridobivanja donacij za nevladne organizacije. Ta bo trajala devet ur, v njej pa bodo predstavljeni temelji za uspešno nagovarjanje potencialnih donatorjev oz. sponzorjev. 

Delavnica bo zajemala tako predavanja, kot tudi vaje in vodene diskusije, kar bo omogočilo boljšo izkušnjo in pretok znanja med udeleženci delavnice. 

Prijavite se lahko na tej povezavi. Pozor: prijave so odprte samo do 5.6.. 

Foto: "Caboco", www.sxc.hu

Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...