Pologi::Nagrade svetovne turistične orgnizacije

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Nagrade svetovne turistične orgnizacije

Avtor t-lab
Datum
11. junij 2013
Tip
Energija
Ponujam

Svetovna turistična organizacija je objavila poziv k oddaji nominacij za nagrade za odličnost in inovativnost v turizmu. Te bodo podeljene projektom, ki na izjemen način spodbujajo trajnostni razvoj turizma. Podeljene bodo:

- nagrada Ulysses,
- nagrada za življensko delo,
- nagrada Ulysses za inovacije.


Nominacije morajo biti oddane pred 1. oktobrom 2013, podeljene pa bodo januarja 2014 na madridski turistični borzi FITUR. Več informacij najdete tukaj

Nagrade za odličnost in inovativnost v turizmu se sicer podeljujejo od leta 2003, leta 2009 pa je nagrado Ulysses prejela Banka turističnih priložnosti Slovenije, predhodnica projekta T-lab. 

Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...