Pologi::PEV - kako zmanjšati komunikacijsko onesnaženje

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

PEV - kako zmanjšati komunikacijsko onesnaženje

Avtor t-lab2
Datum
30. maj 2013
Tip
Ideja
Ponujam

IZZIV: PODEŽELJSKI ELEKTRONSKI VODIČ - NAČIN KAKO ZMANJŠATI KOMUNIKACIJSKO ONESNAŽENJE V NARAVI

Samostojno podjetje TOP.SEL Edbin Skok s.p., ki upravlja manjši razpršeni hotel  »Prijazne hiše« v kraju Lokve nad Novo Gorico, je v vlogi tehničnega managerja, sodelovalo pri pripravi Podeželjskega elektronskega vodiča. Hoja v naravnem okolju je povezana z orientacijo. Še posebej to velja takrat, ko nas pot zapelje na neznan teren.

Gozd spada med dejavnike, ki negativno vplivajo na orientacijo, ker nam zmanjša vidno polje. Morebitna megla in noč pa še dodatno povečata tveganje, da izgubimo orientacijo. Danes imamo na pretek označenih poti. Marsikje je možno videti množico različno oblikovanih kažipotov, tabel in oznak. Ste že kdaj pomislili na komunikacijsko onesnaženje? Dovolj je že to, če ste pomislili ravno sedaj in se poskusili spomniti takšnih oznak.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab2.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...