Pologi::»Gouf pod Ganjkom«, okusno in ustvarjalno dvorišče

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

»Gouf pod Ganjkom«, okusno in ustvarjalno dvorišče

Avtor gouf
Datum
29. maj 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Projektna skupina GOUF ima namen ustvariti živ prostor primeren za druženje različnih ciljnih skupin, ga s pomočjo domačinov kot nosilci dediščine in mladino obogatiti z vsebinami in programi, ter povezati nastalo zgodbo s pomočjo vodniške službe, ki v teh dolinah ima svoje korenine v dodano vrednost že obstoječi ponudbi dstinacije.

S strani obiskovalcev doline in kraja se kaže potreba po pristni in originalni turistični ponudbi kot učni center, ki temelji na kulturnih, zgodovinskih, etnoloških in naravnih znamenitostih Bovškega.

Foto: Ivanmarn, www.sxc.hu

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja gouf.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...