Pologi::Eko turizem v hišah iz slame

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Eko turizem v hišah iz slame

Avtor inaglic1
Datum
29. maj 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Naša ideja je zagotovitev kapacitete za bivanje 20 -30 ljudi v hiškah iz slame in drugih naravnih materialov, delovanje po sistemu socialnega podjetništva, izobraževanje o eko načinih gradje bivanja in prehrane.

NAMEN: Cenovno ugodna nastanitev in učenje

Namen projekta je ustvariti turistično ponudbo, ki bo zasnovana na eko principih  sobivanja, soustvarjanja, povezovanja generacij, povezovanja z lokalnim prebivalstvom, domače kulinarike, obrti, recikliranja, kulture in umetnosti. Trajnostno in ekološko zasnovan koncept bo nudil možnosti spoznavanja možnosti uveljavljanja teh principov v vsakodnevnem življenju in  vsakem okolju.

Prenašanje znanja bo potekalo preko pripovedovanja zgodb, skupne priprave obrokov, medsebojne pomoči, družabnih dogodkov skupaj z lokalnim prebivalstvom, delavnic, enkrat tedensko prodajo domačih in recikliranih izdelkov na stojnicah.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja inaglic1.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...