Pologi::Kitajska kot potencialni turistični trg za SLO

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Kitajska kot potencialni turistični trg za SLO

Avtor vufi
Datum
29. maj 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Lansko leto smo naredili raziskavo "Kitajska kot potencialni turistični trg za Slovenijo". Ugotovili smo, da Slovenija ima potencial za privabitev kitajskih gostov. Raziskavo nameravamo razviti v magistrsko nalogo, zato se bomo julija meseca tudi odpravili na Kitajsko, kjer bomo lahko podrobneje raziskovali to področje ter preizkusili konkreten produkt, ki ga bomo sestavili za kitajske turiste.

Ponujamo:

- kakovostno raziskavo, ki bo gradila na ugotovitvi, da je Kitajska potencial za slovenski turizem,
- preizkus konkretnega produkta, ki ga bomo sestavili za kitajske turiste, na Kitajskem, preko anket, intervjujev in fokusnih skupin; na ta način bomo izvedeli, ali je naš produkt všečen bodočim kitajskim gostom ter ga posledično prilagodili njihovim željam,
- smernice, kako tržiti slovenski turistični produkt na Kitajskem ter
- informacije, kakšne so kitajske turistične navade in potrebe.

Iščemo:

- strokovno pomoč in nasvete, ki so vezani na področje naše raziskave ter
- finančno podporo, ki bi delno krila stroške naše raziskave (pot in bivanje na Kitajskem ter prevajanje anket iz angleščine v kitajščino ter nazaj).

Želje:

- ODPRETI OČI SLOVENSKEMU TURISTIČNEMU TRGU, DA JE KITAJSKA POTENCIAL ZA SLOVENIJO
- POVEZATI SLOVENSKI TURIZEM ZA KITAJSKE GOSTE.

Morje, reke, gozdovi, gore, romantična pokrajina, kulinarika, igralnice, zgodovinske in kulturne znamenitosti; vse to oblikuje edinstveno evropsko destinacijo, ki je za kitajske goste še neodkrit dragulj.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja vufi.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...