Pologi::Pomoč izboljšavam/promociji v trajnostnemu turizmu

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Pomoč izboljšavam/promociji v trajnostnemu turizmu

Avtor t-lab
Datum
4. junij 2013
Tip
Energija
Ponujam

Objavljen je razpis za spodbujanje izboljšav in promocije mednarodnih trajnostnih tematskih turističnih produktov. Le ta bo aktualen do 3. julija. 

Razpis spodbuja mednarodno sodelovanje s poudarkom na trajnosti, vključevanje manjših in mikro podjetij ter lokalne skupnosti in pa spodbujanje konkurenčnosti turistične industrije. 

Namenjen je predvsem že razvitim, tematskim in visoko potencialnim mednarodnim turističnim proizvodom. 

Foto: "Fabiennew", www.sxc.hu

Oznake
Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...