Pologi::Muzej in spletna stran za popotnike po Sloveniji

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Muzej in spletna stran za popotnike po Sloveniji

Avtor ursa_telic
Datum
21. maj 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Kot ljubiteljica in zagnana raziskovalka kultur, bi želela ponuditi vsem obiskovalcem in popotnikom po Sloveniji pristno doživetje naše kulture, ki ponuja zelo veliko.

Moja zamisel je tako lokalno usmerjena (Notranjska) kot tudi globalno. Na Notranjskem bi želela ustanoviti etnografski muzej s pustnimi maskami iz notranjske regije, ki bi prikazal naše običaje in šege, ter nudil zgodovinski pregled razvoja "pusta" pri nas.

To mesto pa bi služilo tudi kot turistično informativna točka. Projekt bi bil usmerjen globalno iz vidika uporabnika spletne strani, ki bi mu omogočala, da sestavi svoj individualni paket aktivnih počitnic v posamezni regiji  po Soveniji. Uporabnik svoj pustolovski paket sestavi iz seznama ponudnikov turističnih dejavnosti, naravnih in kulturnih znamenitosti, ter dogodkov razdeljenih po slovenskih regijah.

Foto: www.slovenia.info

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja ursa_telic.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...