Pologi::Ko reciklirana steklenica za vino postane kozarec

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Ko reciklirana steklenica za vino postane kozarec

Avtor Janja
Datum
29. maj 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Kozarci, narejeni (reciklirani) iz starih steklenic za vino so unikatni izdelki, ki širijo ekološko zavest in so svojevrsten unikatni izdelek, povezan s preteklo dediščino steklenice-na kozarcih so dejansko še vedno vidni stari napisi recikliranih steklenic.

Izdelani kozarci so različnih odtenkov, ponavadi v zeleni, rjavi in modri barvi. Vsak kozaren je unikaten, različnih premerov in debelin. Kalejdoskop recikliranih steklenic vina iz katerih dobimo kozarce je lahko primerno darilo in pripomore k varovanju okolja. (http://trendhunter.com/trends/wine-bottle-cups)

Glede na to, da je Slovenija vinoljubna dežela, bogata z naravno in kulturno dediščino ter neokrnjeno naravo, gre na nek način predstavljanje "dediščine vina" -  na način reciklaže steklenic iz vina v kozarce -  za primer trajnostnega razvoja, povezovanja, kjer se združi dediščina z ekološko zavestjo. Tovrstni kozarci niso zgolj uporaben produkt, reprezentativno darilo (spominek), temveč tudi prispevek k skrbi varovanja okolja.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Janja.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...