Pologi::"Road trip" po Sloveniji

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

"Road trip" po Sloveniji

Avtor Bernarda
Datum
10. september 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Spodnja novica govori o potovalnih in turističnih trendih po svetu ter o različnih inovacijah po svetu.

http://www.trendwatching.com/about/inmedia/articles/2013_luxury_travel_trends_choice-fr.html

Moj predlog je, da bi imeli v Sloveniji spletno stran, ki ponuja možnosti vožnje po Sloveniji (ne najhitrejše, ampak najbolj zanimivo, s čimveč zanimivostmi na poti). 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Bernarda.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...