Pologi::Postavitev portala Vivi Nova Gorica

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Postavitev portala Vivi Nova Gorica

Avtor mojcab
Datum
14. maj 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Kako doseči večjo obiskanost mesta Nova Gorica? Kako poskrbeti, da se bodo tako turisti, kot tudi obiskovalci kar najbolje počutili v mestu? Kako na najučinkovitejši način spodbujati čezmejno sodelovanje med slovensko Novo Gorico in italijansko Gorizio?

Cilj projekta je uresničitev zgornjih vprašanj in bo zajemal izdelavo spletne strani (portala), prisotnost na socialnih omrežjih, sodelovanje na različnih dogodkih v obeh mestih, dodatno promocijo turistične ponudbe, ter tudi domačih podjetij.

Uresničitev ciljev pomeni ozaveščenost turistov in obiskovalcev o dogajanju v mestu, celotni turistični ponudbi, znamenitostih, hrani... Poudarek bo tudi na informiraju domačinov, kar pomeni nezavedno širjenje informacij turistom ter tako še dodano poskrbeti za samo promocijo kraja.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja mojcab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...