Pologi::Kmalu: Norveški sklad za nevladne organizacije

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Kmalu: Norveški sklad za nevladne organizacije

Avtor t-lab
Datum
14. maj 2013
Tip
Energija
Ponujam

V okviru rveškega finančnega mehanizma in finančnega mehanizma EGP bo v Sloveniji vzpostavljen sklad za nevladne organizacije. Program bosta v Sloveniji izvajal CNVOS in Regionalni center za okolje REC. Vrednost programa znaša 1.875.000€.

Prednostno bodo podprti projekti s področja demokracije, človekovih pravic in socialne enakosti, poleg tega pa še projekti s tematiko otrok, mladine, socialnega varstva in varstva okolja. 

Prvi del razpisa za srednje velike in velike projekte se odpre 3. junija letos, drugi del, za manjše projekte, pa bodo izvedli v januarju 2014. Lahko ujamete še predstavitveni dogodek o projektu, ki bo 19.6. v Ljubljani, predvsem pa informativno elavnico o razpisu, ki bo 7.6. v Mariboru. 

Vabimo vas, da spremljate novice finančnega mehanizma EEA Grants in spremljate izvajanje projekta in odprtje razpisa. 

Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...