Pologi::Yurt kamp Rijavci

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Yurt kamp Rijavci

Avtor DK SPORT
Datum
14. maj 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Projekt bi se razvijal v smeri vzpostavitve ekološkega športno–turističnega centra, s ponudbo športne rekreacije za vse starosti, ekološkimi namestitvenimi kapacitetami, vzpostavitvijo info točke za širše območje, ter trgovine z izdelki domače obrti. Istočasno bi skrbeli za prepoznavnost območja tako na nacionalni kot tudi mednarodni ravni, izkoristili naravne danosti okolja, domačinom omogočili usmeritev v razvoj kmečkega turizma, eko-kmetovanja in obrtništva. S tovrstnim centrom bi se nedvomno povečala donosnost celotnega področja.

Trnovska in Banjška planota predstavljata za goriško okolje velik neizkoriščen potencial za razvoj športnega, podeželskega in ekološkega turizma. Projekt, ki se ga lotevamo v Trnovem, zavzema v prvi fazi postavitev samozadostnega, okolju prijaznega in ekološko zasnovanega »yurt kampa«, ki bi obiskovalcem nudil pristno bivanje v harmoniji z naravo. Poseg v naravo bi bil zanemarljiv, saj bodo gostje lahko izbrali namestitev v mongolskih šotorih – yurtah, inovativnih lesenih montažnih objektih ter pokritih ležiščih na prostem. Kamp bi predstavljal izhodišče za raznovrstne športne dejavnosti kot so kolesarjenje, padalstvo, zmajarstvo, športno plezanje, pohodništvo, jahanje, kajak in programe športne rekreacije za vse generacije.


Vsi, ki vam je ideja všeč in bi radi z avorji pologa sodelovali ali pa si želite dodatnih informacij, lahko z njimi vzpostavite VIP povezavo. 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja DK SPORT.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...