Pologi::7 - minutna vadba za turistične delavce

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

7 - minutna vadba za turistične delavce

Avtor jakobmeden
Datum
11. junij 2013
Tip
Ideja
Ponujam

7 - minutna vadba sestavlja 12 razgibalnih vaj, ki razgiba celotno telo. V turizmu, kjer so turistični delavci veliko v stiku z ljudmi, bi tovrstne vadbe na delovnem mestu lahko pripomogle k boljšemu zdravju, pozitivni naravnanosti in fizičnemu izgledu.

Vir: http://lifehacker.com/this-7-minute-research-based-workout-exercises-your-wh-498676327

 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja jakobmeden.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...