Pologi::Slaščičarna malo drugače

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Slaščičarna malo drugače

Avtor vsuznik
Datum
11. junij 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Spodnja prispevka govorita o osvežilnih pijačah za vroče poletne dni na alkoholni bazi in o predjedeh, pripravljenih na isti osnovi. 

http://www.trendhunter.com/trends/minimalist-baker-vodka-float
http://www.trendhunter.com/trends/spoon-fork-bacon-beer-battered-fried-olives1

Dobila sem zamisel o novi slaščičarni / baru, ki bi pripravljal podobne osvežilne pijače, prigrizke in sladice. V prispevkih so opisi nekaterih izmed teh prigrizkov in pijač, v novi slaščičarni pa bi se lahko povezali z različnimi že priznanimi kuharji ter s kuharskimi šolami in še neodkritimi talenti, ki se izobražujejo. Pripravili bi različne vrste prigrizkov, slaščic in pijač, primerne tudi za različne letne čase, ne samo za poletje. Več informacij v polju Celotna vsebina.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja vsuznik.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...