Pologi::Šotor ali vrečka za smeti?

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Šotor ali vrečka za smeti?

Avtor Sabrinaa_89
Datum
11. junij 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Na tržišču so se pojavili šotori, ki se po uporabi lahko spremenijo v vrečko za smeti, ker so narejeni iz posebnega materijala in so za enkratno uporabo, saj šotor lahko zdrži največ dan ali dva. Primerni naj bi bili predvsem za glasbene festivale, saj je kopičenje smeti na le teh velik problem.

Vir: http://gizmodo.com/disposable-trashbag-tents-are-the-cleverest-way-to-keep-498619973

Kopičenje smeti na glasbenih festivalih, tudi v Sloveniji, je že leta in leta resnično velik problem. Zakaj ga ne bi poskušali rešiti na inovativen, okolju prijazen in čisto preprost način ? Šotori za enkratno uporabo iz posebnega materijala, ki ga po uporabi lahko spremenimo v vrečko za smeti, se zdijo prava rešitev. Ali bi to lahko pripravilo ljudi, da bi pobirali smeti za seboj in tako olajšali delo ljudem, ki so zadolženi za čisčenje ter tako pripomogli tudi k ekološki osveščenosti? Več informacij v polju Celotna vsebina.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Sabrinaa_89.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...