Pologi::Potujoči "butiki" v Sloveniji

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Potujoči "butiki" v Sloveniji

Avtor Anja Pirnat
Datum
4. junij 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Gre za potujoče kamperje, ki so preurejeni v majhne "butike". Mislim, da je to je idealna ideja za tiste, ki nimajo dovolj finančnih sredstev za nakup ali najem butika ali trgovine v turističnem kraju. Takoj, ko sem prebrala ta članek, se mi je ta ideja v glavi preslikala v našo deželo Slovenijo, bolj podrobno obalni mesti Izola in Portorož.

Povezava do članka : http://www.trendhunter.com/trends/the-caravan-shop#

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Anja Pirnat.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...