Pologi::Električni taksiji

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Električni taksiji

Avtor matjaz100
Datum
21. maj 2013
Tip
Ideja
Iščem

V tem članku avtor pripoveduje, kako hočejo v Tokiu biti bolj ekološki in so zato ustvarili električne taksije. Poizkusno so naredili tri in zelo dobro so se odrezali, saj imajo že veliko novih naročil za takšno ponudbo. 

http://techcrunch.com/2013/04/02/tokyos-terra-motors-wants-to-help-electric-vehicle-transport-go-green-from-the-ground-up/

Za Slovenijo bi to svar nadgradil tako, da bi električni taksi izgledal kot avto znamke Wolkswagen Golf - konceptno vozilo, pri tem pa bi ga poganjala električna energija. 

Foto: Shaz Hussain, www.sxc.hu

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja matjaz100.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...