Pologi::Vse pomembne informacije o Sloveniji na enem mestu

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Vse pomembne informacije o Sloveniji na enem mestu

Avtor Tina M
Datum
4. junij 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Vsakdo je lahko tudi sam načrtovalec svojega potovanja, saj se kdaj pa kdaj zgodi, da nam s strani turistične agencije v organiziranem potovanju kakšen del programa ni všeč. Vir: http://qstreetstartups.com/crash-city-guides-coming-to-a-city-near-you/

Zato je moja ideja ustvariti spletno stran, ki bi ponujala vse pomembne informacije o Sloveniji, da bi si lahko tako domači kot tudi tuji turisti sami (olajšano in hitreje) organizirali potovanje po njej. 

 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Tina M.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...