Pologi::Teden mladih poslovnežev

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Teden mladih poslovnežev

Avtor tim12345
Datum
21. maj 2013
Tip
Ideja
Ponujam

5.maja je v ZDA državni dan limonade. Dan je namenjen nadebudnim otrokom in mladim, ki se želijo preizskusiti v podjetništvu. Vsak se mora preko interneta prijaviti za sodelovanje, nakar prejme navodila in v obliki 14-ih korakov spozna, kako voditi posel, postaviti cilje, pripraviti delavni in finančni načrt, poiskati sponzorje, itd. Vir: http://smallbiztrends.com/2013/05/lemonade-day-teach-child-entrepreneurs.html

Moja ideja je, da bi v Sloveniji organizirali Teden mladih poslovnežev. En teden bi izbranim mladim študentom/dijakom turizma bilo omogočeno, po navodilih podjetij, delati na položajih vodij oddelkov v turističnih podjetjih. S tem bi si mladi, bodoči delavci pridobili še kako pomembne delavne izkušnje na področju turizma, prav tako bi svoje izobraževanje lažje osmislili!

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja tim12345.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...