Pologi::Očala za prepoznavanje insektov

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Očala za prepoznavanje insektov

Avtor anja.plesinger
Datum
22. oktober 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Na spodnji povezavi sem našla novico, ki me je pozitivno presenetla. Gre za Googlova očala za plavalce. Očala lahko merijo srčni utrip, ritem dihanja, kalorije in kroge, ki jih plavalec naredi. S to napravo bo mogoče meriti podatke tudi v vodi, ne samo na kopnem.

http://www.psfk.com/2013/05/performance-tracking-goggles.html

Moj predlog pa je, da bi taka očala uporabili še za druge stvari. V mislih imam vrtnarje, sadjarje, kmete ter tiste ki se ukvarjajo z naravo. Več v polju Celotna vsebina.

 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja anja.plesinger.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...