Pologi::Hišice na drevesih

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Hišice na drevesih

Avtor erika
Datum
10. september 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Novica, objavljena na portalu Gizmodo, govori o iznajdljivih hišicah na drevesih, med katerimi so nekatere tudi hoteli. Živeti v taki hišici pa je neverjetno; lep razgled in izkušnja brez primere. 

http://gizmodo.com/experience-life-in-the-canopy-with-these-13-wonderful-5992465

Takšno idejo bi lahko prenesli tudi v slovenski prostor, saj imamo veliko čudovite narave. Lahko bi naredili nekakšno »vas hišic na drevesih«, ki bi jih oddajali turistom (kot hotelske sobe). Videz hišic bi morali prilagoditi slovenskemu okolju. Turisti bi tako imeli čudovit razgled na slovensko naravo in nepozabno izkušnjo nočitve v naravi. 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja erika.
Komentarji povzetka
TBA1 18.11.2013 21:20:47

Fantastična ideja

Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...